Zenleven

Meditatiegroep Bathmen

Praktische informatie

De ZenZolder opent haar deuren later dan gepland door Corona lockdown in maart 2022!!

De bijeenkomsten zijn op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de even weken om de 14 dagen! Ben je geïnteresseerd? Vooraf aanmelden per email kan via de button.

In februari/maart a.s. start een introductiecursus (3x) op maandagavond, wil je daaraan deelnemen of in maart a.s. starten in de doorlopende groep, schrijf je dan nu alvast in of informeer naar de mogelijkheden.

Er is een voorzomer en nazomerperiode, in juli/augustus zijn er geen bijeenkomsten. Half september start de nazomerperiode tot half december.

Voor het mediteren thuis krijg je tips mee en in de introductiecursus volgen uitgebreide zitinstructies.

AANMELDEN

Kosten

De losse bijdrage per bijeenkomst is 7,50 euro te voldoen bij binnenkomst. Er is een strippenkaart mogelijk voor 75 euro / 11 meditatie avonden (1 gratis). Vooraf aanmelden bij deelname per email of noteren op de inschrijflijst. Er is plek voor 8 personen in de meditatieruimte (zendo).

ZenZolder heeft geen winstoogmerk en werkt kostendekkend.

Een bijeenkomst dient voor iedereen toegankelijk te zijn. Er is een danapot waarin giften gedaan (kunnen) worden om deelname voor anderen mogelijk te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Benodigdheden/materiaal

Meditatiematten, -kussens en –bankjes, stoelen zijn aanwezig in de zendo (meditatieruimte).

In de zendo lopen we op sokken. Het is handig om gemakkelijke, loszittende kleding te dragen. De temperatuur in de zendo is laag. Heb je het snel koud trek dan evt. een warm vest aan wat je uit kunt doen.